Jesus Costa Beiro - Angels Canut - Barcelona

Jesus Costa Beiro – Color musical

posted in: Watercolors, Art, Painting | 0

 

Jesus Costa Beiro – Color musical

Prints and paintings, Rosana Calvo Nacho C. Beiro, Jesus Costa.

Joan Sala Vila poems, The sea wink window.

From 1 June 5 July 2019.

Art Cafe Fontanella XII
Fontanella, 12
Olot
Girona

Jesus Costa Beiro, girl (A Coruna)

Jesus Costa Beiro - Angels Canut - BarcelonaFunda el grup de pintors Tarlatana, a l’Hospitalet de Llobregat (1994 – 2005). Portant a terme activitats artístiques i solidàries: Mercat d’Art. Concurs de Pintura rapida i Solid´art (Mercat d’art solidari), col·laborant en projectes de diverses ONG s; Fundació Vicente Ferrer, Pallassos Sense Fronteres, Afanoc, AC Fibrosi Quística. Organitza a L’Hospitalet de Llobregat l’exposició 11 pintores gallegos (una representació de l’art gallec). Fira d’Art durant les festes de primavera, participen més de 30 pintors de tot Catalunya).

Of del 2012 coordina Merry Christmas from the air, exposició de pintura en carrers i places de Llinars dels Vallès, pintures realitzades per alumnes de les escoles del poble.

Exhibitions

Canet de Mar, Aires de Rosalía, amb Concha Ibáñez y C. Beiro. Torre Vella de Salou, Recordando a Castelao, Rectoria Vella S. Celoni, Una mirada als mestres, amb Mario Bedini i Juan C. Sagarra, Holguin (Cuba), Tarragona, Calonge, Saló d’Art de Martorell, Hospitalet de Llobregat. Fundación Celta de Vigo. La Mayenne (France), Arts Sans Frontieres, Santiago de Compostela, girl (A Coruna), 11 Pintores Noieses, Feria de Arte a Itàlia, Feria de Arte a València, Bienal Internacional Deportistas en el Arte, Bienal de Arte F.C. Barcelona, Inglada Guillot Barcelona. Sala Carles Sindreu, L’Ametlla del Vallès.

Coneix les obres de Jesús Costa de la nostra galeria