Jesus Costa Beiro - Angels Canut - Barcelona

Jesús Costa Beiro – Color musical

publicado en: Aquarel·les, Art, Pintura | 0

 

Jesús Costa Beiro – Color musical

Gravats i pintures, Rosana Calvo Nacho C. Beiro, Jesús Costa.

Poemari Joan Sala Vila, El mar fa l’Ullet a la finestra.

De l’1 de juny al 5 de juliol de 2019.

Cafè Art Fontanella XII
Fontanella, 12
Olot
Girona

Jesús Costa Beiro, Noia (A Coruña)

Jesus Costa Beiro - Angels Canut - BarcelonaFunda el grup de pintors Tarlatana, a l’Hospitalet de Llobregat (1994 – 2005). Portant a terme activitats artístiques i solidàries: Mercat d’Art. Concurs de Pintura rapida i Solid´art (Mercat d’art solidari), col·laborant en projectes de diverses ONG s; Fundació Vicente Ferrer, Pallassos Sense Fronteres, Afanoc, AC Fibrosi Quística. Organitza a L’Hospitalet de Llobregat l’exposició 11 pintores gallegos (una representació de l’art gallec). Fira d’Art durant les festes de primavera, participen més de 30 pintors de tot Catalunya).

Des del 2012 coordina Bon Nadal des de l’aire, exposició de pintura en carrers i places de Llinars dels Vallès, pintures realitzades per alumnes de les escoles del poble.

Exposicions

Canet de Mar, Aires de Rosalía, amb Concha Ibáñez y C. Beiro. Torre Vella de Salou, Recordando a Castelao, Rectoria Vella S. Celoni, Una mirada als mestres, amb Mario Bedini i Juan C. Sagarra, Holguin (Cuba), Tarragona, Calonge, Saló d’Art de Martorell, L’Hospitalet de Llobregat. Fundación Celta de Vigo. La Mayenne (França), Arts Sans Frontieres, Santiago de Compostela, Noia (A Coruña), 11 Pintores Noieses, Feria de Arte a Itàlia, Feria de Arte a València, Bienal Internacional Deportistas en el Arte, Bienal de Arte F.C. Barcelona, Inglada Guillot Barcelona. Sala Carles Sindreu, L’Ametlla del Vallès.

Coneix les obres de Jesús Costa de la nostra galeria