Angels Canut

Àngels Canut, DEA, Diploma d’Estudis Avançats. Suficiència Investigadora, dins el programa de doctorat d’Història, Teoria i Crítica de les Arts, Departament d’Història de l’Art, Universitat de Barcelona. Especialitzada en joieria, art i antiguitats. Amb una trajectòria professional consolidada en aquestes àrees, treballà com a documentalista, fent diversos estudis i treballs de recerca. Gestionant arxius, fons documentals i comissariant exposicions de joieria.

La joieria hi és present amb peces fetes i dissenyades en el nostre estudi-taller així com els complements fets amb pedres semiprecioses. Apostem per la peça única o per edicions breus.

Les nostres col·leccions

Les sinergies absorbides al llarg  del temps estan recollides a l’espai web  www.angelscanut.com

Una part d’aquest espai virtual està dedicat als àmbits de la pintura, el dibuix, l´aquarel.la i l’ obra gràfica de la mà de diversos artistes moderns i contemporanis que presenten propostes ben contraposades.

https://angelscanut.com/producto-categoria/galeria-dart-tecnica-mixta/

La llibreria, és l’espai on podran trobar llibres d’art descatalogats, de segona mà, en bon estat.

https://angelscanut.com/producto-categoria/la-llibreria/

Ens servim del blog per donar a conèixer les investigacions i estudis duts a terme dins del programa dels cursos de doctorat de la Universitat de Barcelona per Àngels Canut. També hi podran llegir articles publicats en revistes especialitzades, catàlegs d’exposicions i posts sobre joieria, pintura, pessebrisme, art i cultura en general.

Les nostres activitats, interessos i inquietuds queden en bona mesura reflectits al blog, així com la participació en exposicions i fires d’artesania o el compromís de la firma Àngels Canut  en esdeveniments en altres sectors de la cultura, com la música.

https://angelscanut.com/blog/