Joc de xiquetes - L'Ateneu Roig

Joc de xiquetes – L’ Ateneu Roig

JOC DE XIQUETES – L’ ATENEU ROIG

Joc de xiquetes

CIRCULAR INFORMATIVA

Joc de xiquetesEls personatges d’aquesta obra no són reals, però la història d’aquest professor està basada en un cas real. Solament que ell no va tenir l’oportunitat de trobar-se amb els pares i els altres docents a cap reunió.

El vertader Òscar continua defensant que va ser un malentès, un joc de xiquetes, però tant les famílies afectades com els jutges del seu cas, no pensen el mateix.

Aquesta peça ha sigut escrita i dirigida per Adrián Novella, i interpretada per Miguel Arnau, Resu Belmonte, Vicent Domingo, Sara Gumbrecht Real, Ariana Higón i Jorge Valle. Amb la col·laboració d’Alejandra García, com assessora de moviment i coreògrafa i de José Figueroa, com assistent de direcció

Bullanga

Compañia teatral

www.bullanga.net

 

L’ Ateneu Roig, Associació Cultural

Torrent d’en Vidalet, 34

Barcelona

L’ Ateneu

¿Què és l’ Ateneu Roig?

L’Ateneu Roig és el projecte de l’Associació Cultural Roig que pretén dotar al barri de Gràcia, a les entitats i col·lectius de la ciutat de Barcelona d’un local on es desenvolupin de forma comuna i sota els principis de la pràctica comunitària els següents objectius:

  • Potenciar l’economia autogestionada en base a espais, eines, serveis i recursos comuns.
  • Enfortir els lligams entre el veïnat i crear i potenciar comunitat al barri
  • Construir mitjançant la confluència de projectes d’una posició política apartidista comuna amb caràcter laic i progressista.
  • Contribuir a recuperar el lligam del món de la cultura i els moviments socials amb el moviment obrer i les seves lluites per a generar una renovada cultura de classe.
  • Fomentar el lleure alternatiu i autogestionat de base participativa.

Què volem

Una cultura que posi en valor l’autonomia personal tant com el valor del treball col·lectiu, conscient i activa davant dels reptes civilitzatoris que planteja la crisi de sostenibilitat ecològica, promotora dels valors republicans i del paper de les dones a la societat, bel·ligerant cap a la injustícia i desigualtats socioeconòmiques o per qüestions ètniques, culturals o de gènere. Que també promocioni el valor del treball, la creativitat, la innovació, el coneixement i les experiències d’articulació i experimentació social, cultural i econòmica no basades en l’explotació de l’home per l’home

L’Ateneu Roig