Xavier Canut tecnica mixta

Tècnica mixta galeria d’art online

Galeria d’art online

Tècnica mixta galeria d’art online és una nova iniciativa

d´Àngels Canut

Tècnica mixta galeria d’art online és una nova iniciativa d´Àngels Canut, és un nou espai d’art on també volem presentar obra de les diferents branques d’expressió artística.

Gairebé han passat 3 anys des de que a Àngels Canut Complements vam començar a crear la línia exclusiva de collars i penjolls. Poc desprès vam obrir la galeria online www.angelscanut.com amb la voluntat de mostrar de manera més amplia les creacions de la firma i facilitar-ne la compra.

A traves del blog hem relatat la nostra activitat expositiva i hem volgut fer-vos partícips de les nostres inquietuds i interessos. Hem presentat un recull dels articles publicats sobre joieria i pintura de M. Àngels Canut historiadora de l’art i ens hem fet ressò de la col·laboració de la firma en diferents manifestacions artístiques.

Amb aquest pas endavant a Àngels Canut ens plantegem un nou repte, un nou camp experimental. Obrim el nostre espai virtual a artistes i facilitem l’accés del públic a l’obra amb la possibilitat de poder-les adquirir online a uns preus raonables.

Inaugurem Tècnica mixta amb l’obra de Xavier Canut

Àngels Canut

Xavier Canut

 

Xavier Canut

Cambrils 1945

Tècnica mixta/tauler, 2005

54x65cm

Et presentem els nostres artistes