Saló del Gremi d'Antiquaris de Catalunya

Saló del Gremi d’Antiquaris de Catalunya

Saló del Gremi d'Antiquaris de Catalunya, 2010

M. Àngels Canut col.labora al

Saló del Gremi d’Antiquaris de Catalunya

Drassanes Reials, Barcelona 2010

Fins el dia 17 d’octubre la Sala Marquès de Comillas de les Drassanes Reials s’omple d’objectes artístics i antiguitats de la mà del saló que organitza el Gremi d’Antiquaris de Catalunya.

El Saló 2010 del Gremi d’Antiquaris de Catalunya és un saló exclusivament dedicat a la venda directa d’obres d’art i antiguitats. El saló es celebra des de l’any 1975 i ofereix al públic afeccionat a les antiguitats una oportunitat única per trobar una oferta interessant tant per la quantitat com per la qualitat de les obres que s’ofereixen.

Enguany aquesta trobada presenta 40 estands en un marc ple d’història, la Sala Marquès de Comilles de les Drassanes Reials.
El Saló està organitzat conjuntament pel Gremi d’Antiquaris de Catalunya i l’Associació Cultural BART, i compta amb la garantia del Gremi d’Antiquaris de Catalunya i d’un Comitè de Selecció format per experts independents de reconegut nivell.
A banda de l’activitat expositiva dels participants, l’organització del saló presentarà una exposició commemorativa dels sis-cents anys de la mort del rei Martí l’Humà. Serà l’única exposició que s’hagi organitzat a Catalunya amb aquesta finalitat, i comptarà amb importants peces procedents del tresor de la Catedral de Barcelona, del Museu Diocesà, de l’Institut de Cultura de Barcelona i de diversos col·leccionistes particulars.

Amics de les Rambles