Tècnica mixta galeria d’art online

 

Gairebé han passat 3 anys des de que a Àngels Canut Complements vam començar a crear la línia exclusiva de collars i penjolls. Poc desprès vam obrir la galeria online www.angelscanut.com amb la voluntat de mostrar de manera més amplia les creacions de la firma i facilitar-ne la compra.

A traves del blog hem relatat la nostra activitat expositiva i hem volgut fer-vos partícips de les nostres inquietuds i interessos. Hem presentat un recull dels articles publicats sobre joieria i pintura de M. Àngels Canut historiadora de l’art i ens hem fet ressò de la col·laboració de la firma en diferents manifestacions artístiques.

Tècnica mixta galeria d’art online és una nova iniciativa d’Àngels Canut, és un nou espai d’art on també volem presentar obra de les diferents branques d’expressió artística.

Amb aquest pas endavant a Àngels Canut ens plantegem un nou repte, un nou camp experimental. Obrim el nostre espai virtual a artistes i facilitem l’accés del públic a l’obra amb la possibilitat de poder-les adquirir online a uns preus raonables.

Inaugurem Tècnica mixta amb l’obra de Xavier Canut

Àngels Canut

 

 

 

Xavier Canut
Xavier Canut – Petjada fosca, 2011
Xavier Canut
Xavier Canut – Cambrils, 1949
Xavier Canut
Xavier Canut – Altamira, 2009
  • Tècnica mixta galeria d'art
  • Xavier Canut Tècnica mixta/tauler