La llibreria

La llibreria

La llibreria

 

Les rajoles catalanes d'arts i oficisBenvolguts amics, clients, públic i lectors del nostre blog,

A traves d’aquest nou post volem fer-vos saber que la nostra galeria, inicialment especialitzada en el disseny, creació i comercialització d’exclusives col·leccions amb dissenys propis de complements i de peces de joieria, ja compta amb més de 5 d’anys d’experiència. Hem aconseguit consolidar el nostre espai virtual www.angelscanut.com, tot un repte i com sempre seguim a la cerca de nous horitzons.

Un segon pas endavant del qual ens sentim molt satisfets va ser, tal i com os vam informar en el seu moment, l’obertura de la Galeria d’Art Tècnica mixta, on pintors i dibuixants de tècniques i estils ben diferenciats segueixen exposant la seva obra. Agraïm les mostres de suport i d’interès que el nostre públic ens ha fet arribar.

Amb pas fem, volem seguir creixent amb coherència al vostre costat i ara, per donar més força i especialització al projecte artístic inicial os volem donar a conèixer una nova ampliació de continguts, es tracta del nou espai virtual La llibreria dins www.angelscanut.com.

A La llibreria os oferim l’oportunitat de comprar llibres d’art i historia, catàlegs d’exposicions, monografies d’interès. Algunes d’aquestes publicacions ja estan descatalogades, nosaltres os les oferim noves o de segona mà garantint el seu bon estat.

Desitgem que aquest nous pas sigui del vostre agrat i interès.

Una cordial salutació

Àngels Canut