Esperança si! – Per un món millor.


Amb el missatge “L’Esperança sí! Per un món millor”, un any més, el pintor gallec Jesús Costa, coordina per novè any consecutiu el projecte reivindicatiu i festiu Bon Nadal des de l’Aire a Llinars del Vallès.

L’artista plàstic Jesús Costa, està ben compromès en temes humanitaris i mediambientals i les seves obres i projectes segueixen amb tenacitat el seu ideari fins al punt d’involucrar amb entusiasme a tots els sectors i estaments socials de Llinars del Vallès. Així doncs, fa partícips en aquest projecte integrador des de els més menuts als més grans, des de les llars d’infants a les escoles dels voltants, a les residències de gent gran i també al col·lectiu de pintors del Montseny, contant en cada edició amb el suport de l’Ajuntament de Llinars.

La tasca duta a terme en els darrers anys, es feia palesa en el guarniment de tota la població mitjançant unes banderoles fetes per tots els col·laboradors omplint els carrers de color, de vida i d’expressions artístiques ben diferenciades. Cada any partien d’un missatge diferent, del qual n’havien de fer una lliure interpretació. Acostant l’art al poble, l’art al servei del poble i eix vertebrador de la societat.

Enguany les circumstàncies de la Covid no han afavorit seguir el mateix procediment, però  s’ha persistit a seguir el mateix  pla, un reclam d’expressivitat i color. Sota un enunciat ben clarificador «Esperança si!. Per un món millor».

Tot i a les restriccions degudes a les circumstàncies que estem patint, a partir d’aquest missatge de felicitació de Nadal, s’ha dissenyat un pòster amb el qual s’adornarà tota la població, en el qual hi ha en un costat, una mascareta de color verd, fent una clara referència al color de l’esperança i al ferm compromís amb el medi ambient i al costat hi trobem uns menuts, pinzell en mà pintant com uns grans mestres una tela, tot desitjant així i des de l’aire un Bon Nadal a tota la població i a tots aquells que la visitin.

Molt bon Nadal a tothom!

Àngels Canut
www.angelscanut.com
Galeria d’Art i Complements


www.bonnadalambart.blogspot.com