Bon Nadal des de aire Angels Canut

Bon Nadal des de l’aire 2020

publicado en: Art, Exposicions, Notícies | 0

L’esperança sí

!!!Per un món millor!!!

L’exposició” Bon Nadal des de l’aire”  neix d’un treball amb els centres educatius del municipi i l’ajuntament de Llinars del Vallès,  i coordinats pel pintor Jesús Costa,  a fi d’ engalanar el poble a partir de la fira del torrons  amb banderoles pintades pels infants i joves, donant missatges relacionats amb els valors educatius  o projectes dels centres.

Enguany  i acordat amb les escoles vàrem decidir no  fer banderoles noves, ja que aquest curs 2020-21 es presentava difícil i incert. Per aquest motiu només n’hi ha una de banderola nova que està en format cartell que el teniu adjunt. On el missatge vol dir que aquest curs 2020-21 és un curs marcat per la incertesa i demana paciència, i esperança. I pel curs vinent 2021-22 celebrarem els 10 anys de banderoles amb una activitat més potent . D’aquí les pàgines d’aquest llibre, simbolitzant tots aquests anys.

Un cop explicat les motius, hem decidit engalanar el poble amb banderoles d’altres anys i la voluntat és guarnir el poble  amb un missatge de rere fons d’ESPERANÇA.

     EXPOSICÓ: BON NADAL DES DE L ‘AIRE CURS 2020-21 AQUEST ANY MÉS QUE MAI!

ESPERANÇA SI!

www.bonnadalambart.blogspot.comZona de los archivos adjuntos

Treballs realitzats pels infants i joves dels centres educatius de Llinars del Vallès, avis de les residencies i escoles convidades  d’ altres municipis.

 Projecte coordinat pel pintor Jesús Costa