Penjolls i collars. Col·lecció Fragments

Àngels Canut presenta la col·lecció de penjolls i collars Fragments

Penjolls amb àgata i ònix - Col·lecció Fragments
Penjoll amb àgata i ònix – Col·lecció Fragments

Col·lecció Fragments

De tot allò que ens agrada, de tot allò que ens és bo, del que volem gaudir, en prenem un fragment ja sia amb el pensament, amb el cor o amb les mans i gelosament l’atresorem, en la forma d’un penjoll, d’un collar. He rebuscat entre pedres, des dels oceans i muntanyes fins els volcans i les glaceres, aquests fragments de pedres d’arreu que ara os vull presentar a través d’aquets complements exclusius. Trossos, fragments, bocins de pedra que m’han escollit. M’han interessat pels seus colors, textures, matisos i formes i m’han fet sentir la força de l’aigua, la terra, el vent i el foc dels que ara os vull fer-ne partícips mitjançant aquests penjolls i collars únics. Os presento la nova col·lecció Fragments,composta per 100 penjolls i collars amb fornitures ajustables, peces úniques.

Àngels Canut

Visita la nostra col·leccíó Fragments

Col·lección Fragments

Colgantes de piedras semipreciosas

Aquéllo todo lo que nos gusta, de todo aquello que nos es bueno, de lo que queremos disfrutar, tomar una fragmento, ya sea con el pensamiento, con el corazón o con las manos y celosamente lo atesoramos.

He rebuscado entre piedras, desde los océanos y las montañas hasta los volcanes y los glaciares, estos fragmentos de piedras de diversos lugares que ahora quiero presentar.

Trozos, fragmentos, brechas de piedra que me han escogido. Me han interesado por sus colores, texturas, matices y formas, que me han hecho sentir la fuerza del agua, de la tierra, del viento y del fuego, de los que ahora os quiero hacer participes.

Aquí presento la nueva colección Fragments, compuesta de colgantes y collares con fornituras de metal ajustables. Piezas únicas.

Àngels Canut

Visita nuestra colección Fragments Fragments