Volver a Collars

Penjoll de quars i ametista

25,00  IVA inclós

Penjoll de quars, ametista i metall,70×20 mm, antelina gris i fornitures platejades.

Penjolls de quars,ametista i metall,70×20 mm, antelina gris i fornitures platejades. pertany a la col•lecció Hic et nunc de Civit Style, Peça única.

1 disponibles

SKU: 57-1113 Categorías: , , , , Etiquetas: ,

Descripción

Penjoll de quars, ametista i metall,70×20 mm, antelina gris i fornitures platejades.

Penjolls de quars,ametista i metall,70×20 mm, antelina gris i fornitures platejades. pertany a la col•lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut, Peça única.

El penjoll de quars i ametista,col·lecció Hic et nunc de Civit Style: Hic et nunc, aquí i ara, és una col•lecció de penjolls collars ajustables i polseres de jade, una part de la qual pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus i de personatges majestàtics esculpits en les pedres del cel, que contrasten amb la sobrietat dels discs de jade fets penjolls i amb la de les polseres també de jade.

L’altra part de la col•lecció la composen els penjolls ajustables de pedres semiprecioses, ametistes, quarsos i àgates. Les pedres estan presentades de manera singular amb antelines, cuirs, cordons de cotó amb un ampli ventall de tonalitats i amb les fornitures procedents d’arreu del món. Guarniments de metall que simulen l’or polit, esmeril.lat o envellit o bé simulen l’argent en l’amalgama de tots els seus matisos. Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat. Les diverses procedències de tots els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjolls. És una col.lecció de peces úniques i exclusives.

Àngels Canut

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll de quars i ametista”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…

Penjoll de quars, ametista i metall, antelina gris i fornitures platejades
Penjoll de quars, ametista, metall i antelina gris

Penjoll de quars, ametista, metall, 75x24 mm, antelina gris i fornitures platejades.

Penjolls de quars, ametista, metall, 75x24 mm, antelina gris i fornitures platejades, pertany a la col·lecció Hic et nunc d' Àngels Canut. Peça única.
25,00  IVA inclós Añadir al carrito