Volver a Collars

Penjoll d’aventurina verda i antelina marró

25,00  IVA inclós

Penjoll d’aventurina verda, 50×40 mm, antelina marró i fornitures daurades

Penjolls d’aventurina verda, 50×40 mm, antelina marró i fornitures daurades de la col·lecció Horizon d’ Àngels Canut. Edició limitada

3 disponibles

SKU: 306-315 Categorías: , , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll d’aventurina verda, 50×40 mm, antelina marró i fornitures daurades

 

Penjolls d’aventurina verda, 50×40 mm, antelina marró i fornitures daurades de la col·lecció Horizon d’ Àngels Canut. Edició limitada

Col·lecció Horizon

Horizon és la nova col·lecció de Complements d’ Àngels Canut.

A Àngels Canut l’interessa, li fascina i li agrada gaudir de l’apassionant mon de les pedres. Conèixer l’ampli ventall de formes, colors, textures amb que ens obsequia la natura, posar-les una al costat de l’altre harmònicament o en una arriscada contraposició fins a obtenir un conjunt de pedres que inviten a crear la nova col·lecció d’ Àngels Canut.

Coneixem el nom de les flors, dels animals, de les mascotes dels nostres amics i coneguts però sovint desconeixem el nom de la pedra que ens acompanya i lluïm. Els nostres petits tresors tenen un nom i fins i tot cognom i en ocasions uns sobrenom que els hi confereix personalitat i singularitat, que els hi atorga toc d’exquisidesa.

En l’elecció dels nostres complements intervenen un gran nombre de factors: el gust, el color, la mesura, la textura, l’atracció per la forma, el disseny, l’originalitat, la comoditat, però sens dubte el que busquem és donar un toc personal i diferencial amb aquest complement com element portable de comunicació visual.

La col·lecció Horizon d’ Àngels Canut, té en consideració tots aquest factors i fruit d’aquet procés d’introspecció creativa, mostra una col·lecció ben diversa plàsticament i de continguts perfectament combinables amb diferents tipus de roba alhora que és portable en qualsevol ocasió.

Àngels Canut

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll d’aventurina verda i antelina marró”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…

Penjoll de bowenita, 60x45 mm, antellina verda, fornitures ajustables de metall daurades
Penjoll de bowenita amb antelina verda

Penjoll de bowenita, 60x45 mm, antelina verda i fornitures ajustables de metall daurades

Penjolls de bowenita

Àngels Canut

25,00  IVA inclós Añadir al carrito