Volver a Collars

Penjoll amb àgata negra i antelina negra

25,00  IVA inclós

Penjoll amb àgata negra, 55×30 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades

Penjolls amb àgata negra, 55×30 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades de la Col·lecció Fragments d’ Àngels Canut. Peça única.

1 disponibles

SKU: 90-114 Categorías: , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll amb àgata negra, 55×30 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades

Penjolls amb àgata negra, 55×30 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades de la Col·lecció Fragments d’ Àngels Canut . Peça única.

Col·lecció Fragments

Penjoll amb àgata negra i antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades de la Col·lecció Fragments, De tot allò que ens agrada, de tot allò que ens és bo, del que volem gaudir, en prenem un fragment ja sia amb el pensament, amb el cor o amb les mans i gelosament l’atresorem, en la forma d’un penjoll, d’un collar. He rebuscat entre pedres, des dels oceans i muntanyes fins els volcans i les glaceres, aquests fragments de pedres d’arreu que ara os vull presentar a través d’aquets penjolls i collars exclusius. Trossos, fragments, bocins de pedra que m’han escollit. M’han interessat pels seus colors, textures, matisos i formes i m’han fet sentir la força de l’aigua, la terra, el vent i el foc dels que ara os vull fer-ne partícips mitjançant aquests penjolls i collars únics.

Àngels Canut

Colección Fragments

Colgantes de piedras semipreciosas

De todo aquello que nos gusta, de todo aquello que nos es bueno, de lo que queremos disfrutar, tomamos un fragmento, ya sea con el pensamiento, con el corazón o con las manos y celosamente lo atesoramos.

He rebuscado entre piedras, desde los océanos y las montañas hasta los volcanes y los glaciares, estos fragmentos de piedras de diversos lugares que ahora quiero presentar.

Trozos, fragmentos, brechas de piedra que me han escogido. Me han interesado por sus colores, texturas, matices y formas, que me han hecho sentir la fuerza del agua, de la tierra, del viento y del fuego, de los que ahora os quiero hacer participes.

Aquí presento la nueva colección Fragments, compuesta de colgantes y collares con fornituras de metal ajustables. Piezas únicas.

Àngels Canut

 

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll amb àgata negra i antelina negra”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *