Volver a Collars

Penjoll amb àgata i cadena platejada

25,00  IVA inclós

Penjoll amb àgata, 85 mm de diàmetre i cadena platejada

Penjolls amb àgata, 85 mm de diàmetre i cadena platejada, pertany a la col·lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut. Peça única

1 disponibles

SKU: 61-1113 Categorías: , , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll amb àgata, 85 mm de diàmetre i cadena platejada

Penjolls amb àgata, 85 mm de diàmetre i cadena platejada, pertany a la col·lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut. Peça única.

Col·lecció Hic et nunc

Hic et nunc, aquí i ara, és una col•lecció de penjolls collars ajustables i polseres de jade, una part de la qual pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus i de personatges majestàtics esculpits en les pedres del cel, que contrasten amb la sobrietat dels discs de jade fets penjolls i amb la de les polseres també de jade.

L’altra part de la col•lecció la composen els penjolls ajustables de pedres semiprecioses, ametistes, quarsos i àgates. Les pedres estan presentades de manera singular amb antelines, cuirs, cordons de cotó amb un ampli ventall de tonalitats i amb les fornitures procedents d’arreu del món. Guarniments de metall que simulen l’or polit, esmeril.lat o envellit o bé simulen l’argent en l’amalgama de tots els seus matisos. Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat. Les diverses procedències de tots els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjolls. És una col.lecció de peces úniques i exclusives.

Àngels Canut

Colección Hic et nunc

Hic et nunc, aquí y ahora, es una colección de colgantes ajustables y pulseras. Una parte de la cual pretende hacer un recorrido por el imaginario oriental con un repertorio de animales fantásticos y terribles, de delicadas aves y de personajes mayestáticos esculpidos en las piedras del cielo, que contrastan con la sobriedad de los discos y las pulseras de jade.

La otra parte de la colección la componen los colgantes de piedras semipreciosas, amatistas, cuarzos y ágatas.

Las piedras están presentadas de manera singular, con antelinas, cueros, cordones de algodón, en un amplio abanico de tonalidades y con fornituras procedentes de diversas partes del mundo. Adornos de metal que simulan el oro pulido, esmerilado o envejecido o bien simulan la plata en la amalgama de todos sus matices. Adornos ajustables segun el gusto y la comodidad de cada persona.

Las diversas procedencias de los elementos que conforman cada pieza dificultan enormemente hacer una nueva edición de las mismas.

Àngels Canut

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll amb àgata i cadena platejada”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…

Penjoll amb àgata, 50,5x40 mm, antelina grisaq, fornitures ajustables de metall platejades
Penjoll amb àgata gris amb vetes blanques

Penjoll amb àgata gris amb vetes blanques, 50,5x40 mm, antelina grisa i fornitures de metall ajustables platejades

Penjolls amb àgata gris amb vetes blanques, 50,5x40 mm, antelina grisa i fornitures de metall ajustables platejades Col·lecció Fragments d' Àngels Canut. Peça única Àngels Canut
25,00  IVA inclós Añadir al carrito
Penjoll amb àgata i ònix, 60x45 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall platejades
Penjoll amb àgata i ònix i antelina negra

Penjoll amb àgata i ònix, 60x45 mm, antelina negra i fornitures ajustables de metall platejades

Penjolls amb àgata i ònix, 60x45 mm, antelina negra i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Fragments d' Àngels Canut. Peça única.
27,00  IVA inclós Añadir al carrito