Enjoia’t 2015. Premi de Joieria Contemporània

publicado en: Joieria, Presentacions | 0

Enjoia’t 2015

Premi de Joieria Contemporània 2015

Festa Enjoia’t

Dijous 8 d’octubre

Enjoia't 2015 És un edeveniment únic que, des de fa 21 anys, premia les propostes més Enjoia'tdestacades del camp de la joieria contemporània. Però, a més a més d’un premi, és també una festa a la creativitat, a on el públic hi té molt a dir, ja que, a través del vot dels assistents, s’atorga el Premi d’Opinió.

Una festa per gaudir de l’originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria contemporània, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.

www.a-fad.org

 

Es un aconteciemineto único que, desde hace 21 años, premia las propuestas más destacadas del campo de la joyería contemporánea. Pero, además de un premio, es también una fiesta a la creatividad, en donde el público tiene mucho que decir, ya que, a través del voto de los asistentes, se otorga el Premio de Opinión. Una fiesta para disfrutar de la originalidad, la calidad técnica, la riqueza conceptual y la transgresión en el campo de la joyería contemporánea, hasta el punto de cuestionarse sus propios límites. www.a-fad.org