Col·lecció Argent d’ Àngels Canut

Col·lecció Argent

Nova col·lecció de penjolls d’ Àngels Canut 283-1214 Penjoll de jade marró-verd, 70mm dià, tallat a dues cares, argent i cuir verd

Nova Col.lecció Argent

Ópera prima d´Àngels Canut dins l’àmbit de la joieria

Penjolls de jade, pedres semiprecioses i argent

peces úniques i exlusives

Amb la Col·lecció Argent, Àngels Canut s’endinsa dins l’àmbit de la joieria.

La Col·lecció Argent, la conformen pedres que han estat escollides per la seva singularitat de formes, colors i textures.

Amb unes pedres tan dispars, com son els jades, les turquenites… en el nostre estudi-taller de disseny de Barcelona hem pensat en les peces d’argent necessàries per convertir aquestes pedres en uns penjolls de gran bellesa, singularitat i exclusivitat.

Les peces d’argent han estat dissenyades en estreta col·laboració amb l’Alexandre un reconegut joier i amb Clàudia Aymamí, Técnica Superior amb Arts Plàstiques i Disseny.

L’argent es presenta en tots els seus matisos, oxidat, cisellat, polit i amb formes tan diverses que van des de les siluetes més evolvents i sinuoses als perfils més lineals i depurats a voltes en plena harmonia amb la pedra o en una estudiada aparença contraposada. El cuir o l’antelina de diferents gruixos i colors son el tercer element que conformen aquestes joies exquisides i belles. Peces úniques.

La Col·lecció Argent és l’opera prima d’ Àngels Canut en el fascinant mon de la joieria.

No dubtis en veure les nostres peces d’aquesta col·lecció.

Àngels Canut