Col·lecció Hic et nunc

Penjolls de jade

Hic et nunc, aquí i ara, és una col·lecció de penjolls ajustables i polseres, una part de la qual pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus, de personatges majestàtics esculpits en les pedres del cel, que contrasten amb la sobrietat dels discs i de les polseres de jade.

L’altra part de la col·lecció la composen els penjolls ajustables de pedres semiprecioses, ametistes, quarsos i àgates.

Les pedres estan presentades de manera singular amb antelines, cuirs, cordons de cotó amb un ampli ventall de tonalitats i amb fornitures procedents d’arreu del món. Guarniments de metall que simulen l’or polit, esmeril.lat o envellit o bé simulen l’argent en l’amalgama de tots els seus matisos. Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat.

Les diverses procedències de tots els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjolls.

Àngels Canut

Coneix la col·lecció Hic et nunc

Colección Hic et nunc

Colgantes de jade

Hic et nunc, aquí y ahora, es una colección de colgantes ajustables y pulseras. Una parte de la cual pretende hacer un recorrido por el imaginario oriental con un repertorio de animales fantásticos y terribles, de delicadas aves y de personajes mayestáticos esculpidos en las piedras del cielo, que contrastan con la sobriedad de los discos y las pulseras de jade.

La otra parte de la colección la componen los colgantes de piedras semipreciosas, amatistas, cuarzos y ágatas.

Las piedras están presentadas de manera singular, con antelinas, cueros, cordones de algodón, en un amplio abanico de tonalidades y con fornituras procedentes de diversas partes del mundo. Adornos de metal que simulan el oro pulido, esmerilado o envejecido o bien simulan la plata en la amalgama de todos sus matices. Adornos ajustables segun el gusto y la comodidad de cada persona.

Las diversas procedencias de los elementos que conforman cada pieza dificultan enormemente hacer una nueva edición de las mismas.

Àngels Canut

Conoce la colección Hic et nunc

7 (1) 34 (7)Penjoll d ejade marró, tallat a dues caresPenjoll de jade blanc, tallat a dues caresPenjoll de jade verd tallat a ddues caresPenjoll de jade verd tallat a dues cares

Penjoll de jade verd
Penjoll de jade marró
Penjoll de jade negre tallat a dues caresPenjoll de jade tallat a dues cares

  • Nom de la col·lecció Col·lecció Hic et nunc
  • Pedres: Jades