Col·lecció Fragments

Penjolls de pedres semiprecioses

De tot allò que ens agrada, de tot allò que ens és bo, del que volem gaudir, en prenem un fragment ja sia amb el pensament, amb el cor o amb les mans i gelosament l’atresorem.

He rebuscat entre pedres, des dels oceans i muntanyes fins els volcans i les glaceres, aquests fragments de pedres d’arreu que ara vull presentar.

Trossos, fragments, bocins de pedra que m’han escollit. M’han interessat pels seus colors, textures, matisos i formes i m’han fet sentir la força de l’aigua, la terra, el vent i el foc dels que ara os vull fer-ne partícips.

Aqui presento la nova col·lecció Fragments,composta per 100 penjolls amb fornitures ajustables, peces úniques.

Àngels Canut

Col·lecció Fragments

 

Colección Fragments

Colgantes de piedras semipreciosas

 

 

De todo aquello que nos gusta, de todo aquello que nos es bueno, de lo que queremos disfrutar, tomamos un fragmento, ya sea con el pensamiento, con el corazón o con las manos y celosamente lo atesoramos.

He rebuscado entre piedras, desde los océanos y las montañas hasta los volcanes y los glaciares, estos fragmentos de piedras de diversos lugares que ahora quiero presentar.

Trozos, fragmentos, brechas de piedra que me han escogido. Me han interesado por sus colores, texturas, matices y formas, que me han hecho sentir la fuerza del agua, de la tierra, del viento y del fuego, de los que ahora os quiero hacer participes.

Aquí presento la nueva colección Fragments, compuesta de colgantes y collares con fornituras de metal ajustables. Piezas únicas.

Àngels Canut

Col·lecció Fragments

 

 

Penjoll de jaspi Picasso, 60x30 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall dauradesPenjoll amb ònix, 60x40 mm, antelina gris, fornitures ajustables de metall platejadesPenjoll-amb-ametista-55-mm-diàmetre-antelina-negra-fornitures-ajustables-de-metall-platejadesPenjoll amb ametista, 50 mm diàmetre, antelina gris, fornitures ajustables de metall platejades
104-314 Penjoll amb obsidiana caoba, 60x45,5 mm, antelina negra, fornitures ajustables de metall daurades

  • Nom de la col·lecció Col·lecció Fragments
  • Pedres: Pedres semiprecioses