Col·lecció Argent

 

Presentem la nova col·lecció Argent d’ Àngels Canut

Pedres jades, pedres semiprecioses i argent

Ópera prima d’ Àngels Canut dins l’àmbit de la joieria

 

Amb la Col·lecció Argent, Àngels Canut s’endinsa dins l’àmbit de la joieria.

La Col·lecció Argent, la conformen pedres que han estat escollides per la seva singularitat de formes, colors i textures.

Amb unes pedres tan dispars, com son els jades, les turquenites… en el nostre estudi-taller de disseny de Barcelona hem pensat en les peces d’argent necessàries per convertir aquestes pedres en uns penjolls de gran bellesa, singularitat i exclusivitat.

Les peces d’argent han estat dissenyades en estreta col·laboració amb reconeguts joiers i amb Clàudia Aymamí, Técnica Superior amb Arts Plàstiques i Disseny.

L’argent es presenta en tots els seus matisos, oxidat, cisellat, polit i amb formes tan diverses que van des de les siluetes més evolvents i sinuoses als perfils més lineals i depurats a voltes en plena harmonia amb la pedra o en una estudiada aparença contraposada. El cuir o l’antelina de diferents gruixos i colors son el tercer element que conformen aquestes joies exquisides i belles. Peces úniques.

La Col·lecció Argent és l’opera prima d’ Àngelse Canut en el fascinant mon de la joieria.

Àngels Canut

Et mostrem les peces que conformen aquesta col·lecció

283-1214 Col·lecció Argent. Penjoll de jade marró-verd, 70mm dià, tallat a dues cares, argent i cuir verd281-1214 Col·lecció Argent. Penjoll de jade negra, 70mm de diàm, tallat a dues cares, argent i soutage negra285-1214 Col·lecció Argent. Penjoll de jade verd, 70mm dià, tallat a dues cares, argent i cordó de cotó negra282-1214 Col·lecció Argent. Penjoll de jade negra 100mm diàm, tallat a dues cares, argent i antelina negra

  • Nom de la Col·lecció Col·lecció Argent
  • Pedres Pedres semiprecioses i jades
  • Argent Argent