M. Àngels Canut

QUI SOM?

Àngels Canut, llicenciada en Història i especialitzada en art amb trenta anys de dedicació a l’estudi i a la recerca en els sectors de la joiera, el disseny, la pintura i les antiguitats. El treball en aquests diferents àmbits li ha permès absorbir les sinergies que hi ha entre ells i plasma’ls en els dissenys de peces de joieria, bijuteria i accessoris, que sota la marca Àngels Canut us presenta en aquesta pàgina web.

A la web Àngels Canut hi trobareu penjolls, collars, polseres i complements de pedres semiprecioses agrupats en diferents col·leccions, que tenen la característica de ser peces originals i úniques.

A traves del blog expliquem la nostra activitat expositiva i hem volgut fer-vos partícips de les nostres inquietuds i interessos. Hem presentat un recull dels articles publicats sobre joieria i pintura d’Àngels Canut historiadora de l’art i ens hem fet ressò de la col·laboració de la firma Àngels Canut en diferentes manifestacions artístiques.

Àngels Canut dedica una part del seu espai virtual a la galeria d’art Tècnica mixta amb la finalitat de mostrar, difondre i vendre l’obra d`artistes plàstics.

———————————————————————

Àngels Canut, licenciada en Historia y especializada en arte, lleva treinta años dedicada al estudio y a la investigación en los sectores de la joyería, el diseño, la pintura y las antigüedades. El trabajo en estos diferentes ámbitos le ha permitido absorber las sinergias existentes entre ellos y plasmarlos en los diseños de piezas de joyería, bisutería y accesorios, que bajo la marca Àngels Canut presenta en esta página web.

En la web de Àngels Canut encontrareis colgantes, collares, pulseras y accesorios de piedras semipreciosas agrupados en diferentes colecciones, con la particularidad de ser piezas únicas.

A través del blog relatamos nuestra actividad expositiva y hemos querido haceros participes de nuestras inquietudes e intereses. Hemos presentado un compendio de los artículos publicados sobre joyería y pintura de Àngels Canut historiadora del arte y hemos destacado la colaboración de la firma Àngels Canut en diferentes manifestaciones artísticas.

Àngels Canut dedica una parte de su espacio virtual a la galería de arte Tècnica mixta con la finalidad de mostrar, difundir y vender la obra de artistas plásticos.