Volver a Collars

Penjoll de sodalita amb antelina grisa

25,00 

Penjoll de sodalita, 65×15 mm, antelina grisa i fornitures ajustables de metall platejades

Penjolls de sodalita

1 disponibles

SKU: 125-314 Categorías: , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll de sodalita, 65×15 mm, antelina grisa i fornitures ajustables de metall platejades

Penjolls de sodalita, 65×15 mm, antelina grisa i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Fragments d’ Àngels Canut. Peça única.

Penjoll de sodalita, 65×15 mm, antelina grisa i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Fragments: De tot allò que ens agrada, de tot allò que ens és bo, del que volem gaudir, en prenem un fragment ja sia amb el pensament, amb el cor o amb les mans i gelosament l’atresorem, en la forma d’un penjoll, d’un collar. He rebuscat entre pedres, des dels oceans i muntanyes fins els volcans i les glaceres, aquests fragments de pedres d’arreu que ara os vull presentar a través d’aquets penjolls i collars exclusius. Trossos, fragments, bocins de pedra que m’han escollit. M’han interessat pels seus colors, textures, matisos i formes i m’han fet sentir la força de l’aigua, la terra, el vent i el foc dels que ara os vull fer-ne partícips mitjançant aquests penjolls i collars únics. Col·lecció Fragments, composta de penjolls i collars amb fornitures ajustables, peces úniques.

Àngels Canut

 

 

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll de sodalita amb antelina grisa”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró, fornitures ajustables de metall platejades
Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d' Àngels Canut. Peça única.

  Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d'Àngels Canut, Peça única. Àngels Canut  
34,00  IVA inclós Añadir al carrito