Volver a Collars

Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró

34,00  IVA inclós

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut. Peça única.

 

Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’Àngels Canut, Peça única.

Àngels Canut

 

1 disponibles

SKU: 118-314 Categorías: , , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc 

d’ Àngels Canut, Peça única.

 

Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’Àngels Canut, Peça única.

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc: Aquí i araés una col•lecció de penjolls – collars ajustables i  polseres de jade, una part de la qual  pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus i de personatges majestàtics esculpits en les pedres del  cel,  que contrasten amb la  sobrietat  dels discs de jade fets penjolls i  amb la de les polseres també de jade.

L’altra part de la col•lecció la composen els penjolls ajustables de  pedres  semiprecioses, ametistes,  quarsos i àgates. Les pedres estan  presentades de manera singular amb antelines, cuirs,  cordons de cotó  amb un ampli ventall de tonalitats i amb les fornitures procedents d’arreu  del  món. Guarniments de metall  que simulen l’or polit, esmeril.lat o  envellit o bé  simulen l’argent en l’amalgama de  tots els seus matisos.  Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat.  Les  diverses procedències de tots  els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjollsÉs una col.lecció de peces úniques i exclusives

  Àngels Canut

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *