Volver a Collars

Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró

34,00  IVA inclós

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut. Peça única.

 

Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’Àngels Canut, Peça única.

Àngels Canut

 

1 disponibles

SKU: 118-314 Categorías: , , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc

d’ Àngels Canut, Peça única.

 

Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d’Àngels Canut, Peça única.

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60×26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc: Aquí i ara, és una col•lecció de penjolls collars ajustables i polseres de jade, una part de la qual pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus i de personatges majestàtics esculpits en les pedres del cel, que contrasten amb la sobrietat dels discs de jade fets penjolls i amb la de les polseres també de jade.

L’altra part de la col•lecció la composen els penjolls ajustables de pedres semiprecioses, ametistes, quarsos i àgates. Les pedres estan presentades de manera singular amb antelines, cuirs, cordons de cotó amb un ampli ventall de tonalitats i amb les fornitures procedents d’arreu del món. Guarniments de metall que simulen l’or polit, esmeril.lat o envellit o bé simulen l’argent en l’amalgama de tots els seus matisos. Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat. Les diverses procedències de tots els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjolls. És una col.lecció de peces úniques i exclusives

Àngels Canut

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *