Volver a Collars

Penjoll de jade i antelina marró

34,00  IVA inclós

Penjoll de jade negra, 75 mm de diàmetre, antelina marró i fornitures platejades

Penjolls de jade negra, 75 mm de diàmetre, antelina marró i fornitures platejades, pertany a la col·lecció Hic et nunc d’ Àngels Canut. Peça única.

1 disponibles

SKU: 199-1114 Categorías: , , , Etiqueta:

Descripción

Penjoll de jade negra, 75 mm de diàmetre, antelina marró i fornitures platejades

Penjolls de jade negra, 75 mm de diàmetre, antelina marró i fornitures platejades, pertany a la col·lecció Hic et nunc

d’ Àngels Canut. Peça única.

Col·lecció Hic et nunc

El penjoll de jade negra, col·lecció Hic et nunc de Civit Style: Hic et nunc, aquí i araés una col•lecció de penjolls – collars ajustables i  polseres de jade, una part de la qual  pretén fer un recorregut per l’imaginari oriental amb un repertori d’animals fantàstics i esfereïdors, de delicades aus i de personatges majestàtics esculpits en les pedres del  cel,  que contrasten amb la  sobrietat  dels discs de jade fets penjolls i  amb la de les polseres també de jade.

L’altra part de la col•lecció la composen els penjolls ajustables de  pedres  semiprecioses, ametistes,  quarsos i àgates. Les pedres estan  presentades de manera singular amb antelines, cuirs,  cordons de cotó  amb un ampli ventall de tonalitats i amb les fornitures procedents d’arreu  del  món. Guarniments de metall  que simulen l’or polit, esmeril.lat o  envellit o bé  simulen l’argent en l’amalgama de  tots els seus matisos.  Embelliments que un mateix és pot ajustar segons el gust i la comoditat.  Les  diverses procedències de tots  els elements dificulta enormement fer una reedició dels penjollsÉs una col.lecció de peces úniques i exclusives.

Àngels Canut

 

Colección Hic et nunc

Hic et nunc, aquí y ahora, es una colección de colgantes ajustables y pulseras. Una parte de la cual pretende hacer un recorrido por el imaginario oriental con un repertorio de animales fantásticos y terribles, de delicadas aves y de personajes mayestáticos esculpidos en las piedras del cielo, que contrastan con la sobriedad de los discos y las pulseras de jade.

La otra parte de la colección la componen los colgantes de piedras semipreciosas, amatistas, cuarzos y ágatas.

Las piedras están presentadas de manera singular, con antelinas, cueros, cordones de algodón, en un amplio abanico de tonalidades y con fornituras procedentes de diversas partes del mundo. Adornos de metal que simulan el oro pulido, esmerilado o envejecido o bien simulan la plata en la amalgama de todos sus matices. Adornos ajustables segun el gusto y la comodidad de cada persona.

Las diversas procedencias de los elementos que conforman cada pieza dificultan enormemente hacer una nueva edición de las mismas.

Àngels Canut

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Penjoll de jade i antelina marró”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te recomendamos…

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró, fornitures ajustables de metall platejades
Penjoll de jade marró tallat a dues cares amb antelina marró

Penjoll de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d' Àngels Canut. Peça única.

  Penjolls de jade marró tallat a dues cares, 60x26 mm, antelina marró i fornitures ajustables de metall platejades de la Col.lecció Hic et nunc d'Àngels Canut, Peça única. Àngels Canut  
34,00  IVA inclós Añadir al carrito
Penjoll de jade blanc, 75mm diàmetre, antelina gris, fornitures platejades
Penjoll de jade blanc i antelina gris

Penjoll de jade blanc,75 mm de diàmetre, tallat a dues cares, antelina gris i fornitures platejades

Penjolls de jade blanc, 75 mm de diàmetre, tallat a dues cares,  antelina gris i fornitures platejades, pertany a la col·lecció Hic et nunc d' Àngels Canut, Peça única.
34,00  IVA inclós Añadir al carrito
Penjoll de jade nefrita i antelina color arena
Penjoll de jade nefrita i antelina color arena

Penjoll de jade nefrita, 75 mm de diàmetre, tallat a dues ares, antelina color arena i fornitures daurades

Penjolls de jade nefrita, 75 mm de diàmetre, tallat a dues ares, antelina color arena i fornitures daurades, pertany a la col·lecció Hic et nunc d' Àngels Canut. Peça única.

34,00  IVA inclós Añadir al carrito